Colectam papica!

February 23, 2015 admin collecting food

Sambata 28 februarie intre orele 12 si 16 va asteptam la colecta organizata lunar pentru peste trei sute de suflete, catei si pisici aflati in grija asociatiei.

Albisoara, masina cateilor, o Dacie alba pick up carosata, va asteapta in parcarea din fata intrarii in Parcul Tineretului, Gheorghe Sincai, acolo unde oamenii buni hranesc porumbeii.
Avem mare nevoie de bobite pentru catei si pisici, de conserve pentru catei si pisici, de castroane pentru catei, de paturici moi si calduroase pentru cateii nostri foarte batrani, de medicamente ca: vitamine, deparazitante interne si externe, Doxiciclina, Dalacin, Calciu lactic, Aspacardin si Essentiale forte N si Milgamma.
Brizura de orez sau chiar orezul ne sunt si ele de mare folos pentru papica calda.
Donatiile lunare pe care le primim pentru sufletele pe care le ingrijim acopera doar 14 zile de hrana si ocazional primim bani pentru medicamentele sau tratamentele cateilor bolnavi. Desi nu avem posibilitati si donatii, noi ducem cateii bolnavi la doctor. Mancam mai putin si traim mai prost, dar salvam un suflet. Nu suntem de acord cu eutanasia si tratam fiecare animalut cu respect si dragoste, chiar daca mai are de trait o luna sau zece ani! Pentru ca un astfel de adapost sa supravietuiasca avem nevoie de voi, oamenii care cu putin pot schimba multe in viata cateilor fara familii. Va invitam sa fiti alaturi de unul dintre cele mai vechi adaposturi din Romania; la noi traiesc catei care au si douazeci de ani, multi inainte le dorim!
Ajutati-ne pentru bunastarea lor!
Daca ati ales sa donati doi la suta pentru animalutele din grija noastra va asteptam sa completati formularele.
Contact: happypaws@emashelter.ro.
Va asteptam cu drag si cu martisoare!
Ema – empathy, mercy and affection

11006425_519639571507939_2615470639471959768_n

Could not resolve host: urls.api.twitter.com